Böyle Bir Karar Olmaz, Olamaz!

Böyle Bir Karar Olmaz, Olamaz!

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz ile sözleşmeden TL’ye geçiş, faiz çıkışı ve Varlık Fonu kararları ile alakalı bir değerlendirme yaptı.

A+A-

Açıklamasında Arslan, 16 Nisan referandumunun maliyetleri ile karşı karşıya olduklarını, tek Hazine hesaplama yönteminin geçtiğimiz ay değiştirildiğini, bunun Tek Adam/Tek Damat modeline göre ayarlandığının ortaya çıktığını, Padişah buyruğu gibi döviz kararnamesinin çıkamayacağını, öyle bir karar alınınca her sözleşme dövizden TL’ye dönüyorsa, devleti borç altına soktukları köprü, yol, hastane kurlarının neden dövizden TL’ye çevrilmediğini, kurumların itibarı ile bu kadar oynanırsa yatırım ve sermaye akışının daha çok duracağını belirtti.

CHP Denizli Milletvekili Kazım ARSLAN, Türkiye bir ailenin ve partinin hırslarıdan ötürü tüm kazanımlarını ve gücünü kaybettiğini, Yiğit Bulutların aklı ile ekonomiyi kurtarmaya kalkanların, bugün onları görevden alarak her koltuğa kendini atadığını, atayan da o, atanan o olduğunu! Dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde böyle bir uygulamanın olmadığını, olamayacağını, ama diktanın olduğu ülkelerde böyle yanlış kararların olduğunu belirrti.

BÖYLE DEVLET YÖNETİMİ OLMAZ

Yaşanmış olan büyük ekonomik çöküşün hesabını vermesi gerekenlerin kurumların içini oyduklarını ve  sonra da kendi tekellerine aldıklarını vurgulayan Arslan, Erdoğan’a bir Sarayın yetmediğini, peşinden yazlık Saray yaptırdığını, şimdi de Ahlat’ta 1071 m2’lik Cumhurbaşkanlığı Köşkü yaptırmak istediğini, ülkenin geldiği noktanın belli olduğu halde, Cumhurbaşkanının paraları çarçur edecek yer aradığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.