Bu Duyarlılığı Topluma Aşılamalıyız

Bu Duyarlılığı Topluma Aşılamalıyız

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor yönetiminin organize ettiği akşam yemeğine katılımda bulunan Denizli protokolü maskeleri ile Lösemili çocuklara destek oldular.

A+A-

Yemekte Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yönetim ile beraber Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile lösemiye dikkatleri çekmek için maske takarak, fotoğraf çektirdiler.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde il protokolüne yönelik verilmiş olan yemeğe Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Maske Taktılar

Yemeğin ardından Denizli protokolü ve yönetim, Lösemili Çocuklar Haftası'na dikkat çekmek amacı ile maske takarak, fotoğraf çektirdiler. Yalnızca Lösemili Çocuklar Haftası'nda değil her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını dile getiren Denizlispor Başkanı Çetin, taraftarların maç sonu kutlamasında lösemili çocukları unutmadığını, futbolcuların da lösemili çocuklar ile alakalı oldukça hassas olduklarını, kendilerinin de onların yanında olduklarını belirtmek amacı ile böyle bir fotoğraf çektirdiklerini, bu duyarlılığı topluma aşılamalarının gerektiğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.