Büyükşehir'den 29 Ekim Sürprizi

Büyükşehir'den 29 Ekim Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamaları için ünlü sanatçı Emre Aydın konseri düzenliyor.

A+A-

Konsere tüm vatandaşlar davet edildi. Konser 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 20:00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile dev bir organizasyon daha yapıyor.  Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında  sevilen sanatçı Emre Aydın konseri yapacak. Ünlü sanatçı Emre Aydın’ı hayranları ile buluşacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin konser organizasyonu 29 Ekim 2018 Pazartesi günü akşamı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 20.00'de başlayacak. Emre Aydın’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği konser ile Denizlililer Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dolu dolu yaşayacak.

Başkan Zolan'dan konsere davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başarılı sanatçı Emre Aydın’ın sahneye çıkacağı  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri'ne tüm Denizlilileri davet ettiğini, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm Denizli halkı ile beraber yaşamak istediklerini, bu güzel günde bir arada olup, cumhuriyetimizi coşkulu bir şekilde  kutlamak isteyen tüm vatandaşları 29 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak olan Emre Aydın konserine beklediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.