Büyükşehir’den deprem eğitimi

Büyükşehir’den deprem eğitimi

Büyükşehir’den deprem eğitimi

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’ndeki öğrencilere deprem eğitimi verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Şube Müdürlüğü, Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerinde eğitim gören öğrencilere yönelik deprem konusunda bir sunum yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Şube Müdürü Bünyamin Ağar tarafından verilen eğitimlere Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Aytaç Turgut, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Seval Gebeş, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı’da katıldı. Deprem nedir? Deprem sırasında yapılması gerekenler, deprem çantası gibi konularda eğitim verilen çocuklara deprem ile ilgili broşür dağıtıldı.

 

“Deprem konusunda bilinçlenmek önemli”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, “İleride hepiniz farklı mesleklere yöneleceksiniz. Anne baba olacaksınız. Hepinizin eğitim vereceği bir yer olacak. Bunun için önce sizin bilinçlenmesi gerekiyor. Deprem hayatımızın gerçeği, Denizli deprem kuşağında olan bir yer. Bu aldığınız eğitimden aklınızda kalanlar sizi ve çevrenizdekileri hayatta tutabilir. Umarım bunları uygulamak zorunda kalmazsınız" diyerek bu eğitimlerin çok önemli olduğunu ve olası bir afet durumunda hayat kurtaracağını anlattı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.