Büyükşehir'den Yeni Cazibe Merkezi

Büyükşehir'den Yeni Cazibe Merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin sosyal ve kültürel yaşamını canlandıracak bir proje daha tamamlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi şehrin sosyal ve kültürel yaşamına yeni bir nefes aldıracak, " Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi" projesini bitirdi. Kültür, sanat ve sporun birlikte yaşandığı bir ortama daha kavuşan Denizlililer, tesise büyük ilgi göstererek tam not verdiler.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstiklal Caddesi'nde bulunan eski vali konağının olduğu alanda başlatılan ve şehrin sosyal ve kültürel yaşamına yeni bir nefes aldıracak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi projesi tamamlandı. 4 bin 221 metrekare alana kurulmuş olan tesiste kafeterya, 1'i pilates salonu olmak üzere toplamda 2 tane spor salonu bulunmakta. El beceri kurslarının da olduğu ve sergileneceği 4 tane atölye de merkezde bulunuyor.

 

Kurslar Ücretsiz

 

Şehrin merkezinde ücretsiz bir şekilde verilen kültür, sanat ve spor kursları ile atölye çalışmalarının da olduğu tesise vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdiler. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde pilates, zumba gibi spor kursları verilmesinin yanında, tel kırma, hat gibi geleneksel el sanatları ve resim kursları ayrıca halk oyunları kursları da verilmekte.

 

“Denizlimize yakışır bir tesis”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski vali konağı olarak da kullanılan alanı Denizli Büyükşehir Belediyesine kazandırdıklarını anımsatarak, yeni tesis ile vatandaşların sosyal ve kültürel gereksinimlerini giderebilecek bir alanın faaliyete geçtiğini ifade etti. Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nin, yalnızca İstiklal Caddesi'ne değil, bölgeye ve şehir geneline hitap edeceğini, Denizli’ye yakışır bir tesisi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Özellikle emeklilerin gazetelerini, kitaplarını okuyacağı, bilgisayar kullanabilecekleri aynı zamanda sohbet ve söyleşilerini yapacakları bir alanları olduğunu dile getirdi.

 

"Fonksiyonel bir merkez"

 

Tesiste kısa zaman sonra hizmet verecek olan kafeterya alanının olduğunu da  vurgulayan Başkan Osman Zolan, burada gençlerin ve hanımların spor yapabileceği geniş alanlar tasarlandıklarını, el sanatları atölyeleri ile de merkezde sanat, spor ve kültürün bir arada yaşadığı bir mekan oluşturduklarını söyleyerek, Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun, dileklerinde bulundu.

 

Vatandaşların tesisten dilediği bir biçimde yaralanabileceğini belirten Başkan Osman Zolan, merkezin çok fonksiyonlu olarak tasarlandığını, vatandaşların burada istedikleri aktiviteyi ya da diledikleri sporu yapabilecekleri gibi dostları ile de buluşup sohbet ederek, keyifli vakit geçirebileceklerini ve bölge yeni bir cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.