Büyükşehir’in Destekleriyle Çivril Güzelleşiyor

Büyükşehir’in Destekleriyle Çivril Güzelleşiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi ekipleri tarafından ortaklaşa yapılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

A+A-

Bu çerçevede Hamdi Emre Caddesi ve Rauf Denktaş Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile beraber üst yapı, sıcak asfalt, yol ve kaldırım çalışmaları da başlatıldı.


Denizli ilinin Çivril ilçesinde hizmetler tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesine ait ekipler Hamdi Emre Caddesi ve Rauf Denktaş Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra üst yapı, sıcak asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarına başladılar.

Yap Boz İşler Yapmıyoruz

Yapımı ortalama 2 ay evvel başlatılan alt yapı çalışmalarının sonlanması ile üst yapı, sıcak asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Konu ile alakalı açıklamada bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, göreve geldikleri ilk günden beri yap boz işler yaparak değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmetlere devam ettiklerini, güzel Çivril’i Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıları ile alt yapısı ile üst yapısı ile  daha da  modern bir yer haline getirebilmek amacıyla gece gündüz demeksizin ekiplerle beraber hummalı bir çalışma sürdürdüklerini, Çivril’e bugüne dek hiç görmediği yatırımları getirmenin haklı gururu içinde olduklarını, bu vesileyle bu güzel hizmetlerinden ötürü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.