Büyükşehir'in iftar sofrası bu kez Değirmenönü'nde!

Büyükşehir'in iftar sofrası bu kez Değirmenönü'nde!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası geleneği Değirmenönü Kapalı Pazaryerinde devam etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin iftar geleneği Değirmenönü Mahallesi'nde devam etti. Değirmenönü Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Mahalle sakinlerinin tek tek selamlayan ve ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dualar ederek oruçlarını açtılar. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada, ramazan ayının tüm güzelliklerle devam ettiğini belirterek, Kadir Gecesi’ne ulaşmayı istediklerini söyledi.

Başkan Osman Zolan, "Ramazan ayında yine hoşgörü ve anlayış hakim. Denizlimizde var olan bu güzelliklerin devam etmesini diliyoruz. Kendi imkanları çerçevesinde komşusuna, akrabasına, arkadaşına, elinden geldiği gücüyle, sahip çıkmaya çalışsın istiyoruz. Herkesin Ramazan ayını tebrik ederim. Güzel bir dayanışma, güzel bir yardımlaşma, gönül bağlarının kurulduğu ve duyguların yoğunlaştığı bir ramazan ayı olsun. İnşallah bu ramazan ayında da iftar sofralarımız devam edecek." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.