Büyükşehirden “İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi

Büyükşehirden “İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi

OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile birlikte Türkiye'de 6 sistem belgesine birden sahip ilk belediye unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tehlikeli ve çok tehlikeli meslek sınıflarında çalışan personeline yönelik, "İş Sağlığı

A+A-

OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi de dahil olmak üzere Türkiye'de 6 sistem belgesine birden sahip ilk belediye unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, birimlerinde tehlikeli ve çok tehlikeli meslek sınıflarında çalışan personeline yönelik düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitimlerine devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlediği İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim programı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. Eğitimlerde, İş Güvenliği Uzmanı Metin Kocabatmaz, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yasal hükümler, işçiler ile işverenlerin karşılıklı yükümlülükleri, iş yerinde iş güvenliği önlemleri ile iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi, kişisel koruyucu ekipmanlar konularında bilgi verdi.

Sağlık ve yangından korunma eğitimleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Günay Kanber ise ilkyardım, iş sağlığı ve meslek hastalıkları hakkında bilgiler verirken, işçilerin düzenli olarak sağlık kontrolünden geçmesi, olası hastalıkların erken tanı ile tedavi edilmesi ve çalışma ortamında uyulması gereken konulara değindi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeli Harun Bahar da yangın ve yangından korunma konularında eğitim verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.