Büyükşehirden Kolaylık

Büyükşehirden Kolaylık

Denizli’de Pazar günü 50 bin kişi Ortaöğretimler için Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girecek.

A+A-

Denizli’de Ortaöğretimler için 20 Kasım Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na 50 bin kişi  girecek. 168 binada 2739 salonda gerçekleştirilecek sınav hakkında İl Sınav Koordinasyon Kurulu adına ÖSYM İl Koordinatörlüğü bir bildiri yayınladı. Bildiride sınava girecek adayların ve sınav görevlilerinin sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceği belirtildi.

Ayrıca adayların Denizli’de devam eden alt yapı çalışmalarını da dikkate alarak, en az bir saat öncesinde sınava girecekleri binada olacak şekilde yola çıkmaları önerildi.

Sınav güvenliği açısından İl Koordinasyon Kurulu kararı gereğince

  1. 19 Kasım 2016 Cumartesi günü adayların bina içerisine girip sınav salonlarını görmeleri mümkün olamayacaktır.
  2. İl Nüfus Müdürlüğümüz Nüfus Cüzdanını kaybeden adaylar için 20 Kasım 2016 Pazar günü saat 07:00 ile 10:15 arasında hizmet verecektir. (Nüfus cüzdanı çıkarabilmek için sınava giriş belgesi ile bir adet fotoğrafın adayın yanında bulundurması gerekmektedir.)
  3. Güvenlik sebebiyle adaylar ve görevliler araçlarını okul bahçelerine araçlarını park edemeyeceklerdir.

Adaylar sınava sadece sınav giriş belgeleri ve üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanları ile girebileceklerdir.

Ayrıca adayların sınava giriş belgelerinde yazılı açıklamaları dikkatlice okumaları ve sınava giriş kurallara uygun şekilde binalara girmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.