Çağrı Merkezi Açıldı!

Çağrı Merkezi Açıldı!

Bereket Enerji Grubu'na bağlı ADM-GDZ Çağrı Merkezi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle yapıldı.

A+A-

Çağrı merkezi 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı çağrı merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmada  üretim ve dağıtım alanında önemli bir yere geldiklerini belirterek Enerji piyasasının özelleştirilmesi  ile ilkleri gerçekleştiren bir  kurulum oldukların söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat  Zeybekci  törende yaptığı konuşmada 15 temmuz ihanet gecesinde milletin geleceğine saldırıldığını belirterek; “O gecede. Çardak havaalanının elektrikleri kesmesi açısından kendilerine teşekkür ediyorum,bu ülkeye ihanet edenler cezasını çekiyor. Bugün elektrikler az kesilir bir hale geldi burada 400 civarında telefonlarla vatandaşın dertlerine cevap veren bir sistem kuruluyor. Biz bugün Türkiye derken Dünyanın en büyük 17 ülke Avrupa’nın en büyük 7. ülkesi olan Türkiye’den bahsediyoruz. Birçok alanda ilk 10’da olan ülkeden bahsediyoruz. Avrupa’nın 7. büyük ülkesi 15 Temmuz gecesi Türk lirasının Dolar  karşısında 7 liraya çıkar diyenler vardı, ama olmadı Merkez  Bankası 1 cemt bile piyasaya sürmeden dolar rayına oturdu. Türk ekonomisi artık eskisi gibi değil.  Dünyanın ilk 10 ülkesi ve Avrupa’nın ilk ülkesinden biri olma için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak’ta törende yaptığı konuşmada; “bizlere piyasayı özelleştirdiniz, piyasayı bıraktınız diyenler oldu. Öyle diyenler bilmeli ki Çin’den sonra enerji sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biriyiz. Bugün  9 merkezde 2 binden fazla istihdam oluşturacak çağrı merkezleri hayata geçiyor”dedi.

Konuşmaların ardından çağrı merkezi açıldı

Bakan Albayrak'ın gündeme getirdiği ve hem tüketici memnuniyetini artırmak hem de istihdam sağlamak için kurulacak 9 yeni çağrı merkezinden ilki bugün Denizli'de hizmete girdi. Denizli, Aydın, Muğla, İzmir ve Manisa'yı kapsayacak ADM-GDZ Çağrı Merkezi'nde 400 kişiye istihdam sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.