Çal Belediyespor Tavas Birlikspor maçı

Çal Belediyespor Tavas Birlikspor maçı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Play Out maçında Çal Belediyespor ile Tavas Birlikspor takımları karşı karşıya geliyor. Çal Belediyespor Tavas Birlikspor karşılaşmasını canlı olarak AkisHaber üzerinden takip edebilirsiniz.

A+A-

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Play Out maçında Çal Belediyespor ile Tavas Birlikspor tarihi mücadelede karşı karşıya geliyor. Çal Belediyespor Tavas Birlikspor maçını AkisHaber üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig Play Out maçında Çal Belediyespor ile Tavas Birlikspor takımları Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaşıyor. 15 Nisan Pazar günü saat 15.00'da başlayacak olan Çal Belediyespor Tavas Birlikspor karşılaşması Kanal 58'den canlı olarak yayınlanacak.

Normal sezonda Bölgesel Amatör Lig Grup 8'i 44 puanla 4. sırada tamamlayan Çal Belediyespor Play Out maçında Tavas Birliktespor ile Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

Mücadele hakkında konuşan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, "Tüm Denizli halkı bu önemli mücadeleye davetlidir. Karşılaşmanın centilmence geçmesini temenni ediyorum." dedi. Çal Belediyespor, Denizli takımları arasında grubunu 2. sırada tamamlayarak Play Out maçı oynamak durumunda kaldı. Tavas Birlikspor ise Denizli Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamladı. Gelecek sezon Denizli'yi Kale Belediyespor ile birlikte Serinhisarspor temsil ederken diğer takım ise bu mücadele sonrasında belli olacak.

Çal Belediyespor - Tavas Birlikspor

Stat: Denizli Atatürk Stadı

Tarih: 15 Nisan Pazar

Saat: 15.00

Yayın: Kanal 58

Kanal 58 Frekans Bilgileri

Frekans Bilgileri:

Türksat 4A Uydusu

Frekans : 12685

Symbol Rate : 30000

Pol. : V (Dikey)

Fec : 2/3

KANAL 58 CANLI İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.