Çal Halkı Bu Düğüne Akın Etti

Çal Halkı Bu Düğüne Akın Etti

Denizli’ye bağlı olan Çal ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Aydoğan ve Fatoş Gürcan’ın çocukları Kerim ve Mahmut Eymen yapılan sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

A+A-

TOKİ konutlarının önünde yapılmış olan yemekli mevlide Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, ilçe protokolündekiler, daire müdürleri ve Çal halkı yoğun bir ilgi gösterdiler.

Allah Düğünlerini Görmeyi De Nasip Etsin

Öğle sularında başlamış olan sünnet yemeği ve mevlid aksam saatlerine kadar sürdü. Baba Aydoğan, anne Fatoş Gürcan, sünnete gelmiş ola n konuklar ile bir bir ilgilendi. Sünnet yemeğinin ardından Çal Belediye Kültür Sarayı’nda sünnet eğlencesi organize edildi. Anne Fatoş Gürcan’ın sünnet olan oğlu Kerimle yapmış olduğu dans ile başlamış olan eğlence, gecenin ileriki saatlerine dek sürdü. Baba Aydoğan Gürcan, oynadığı yöresel oyunlar ile sık sık alkış aldı. Baba Gürcan, oğullarının sünneti için yaptıkları mevlide ve eğlenceye çok yoğun bir katılımın olduğunu, sevenlerin kendilerini yalnız bırakmadığını, uzaktan yakından gelip mutluluklarını paylaşmış olan dostlara teşekkür ettiklerini, oğullarımın düğünlerini de görmeyi Allahın kendilerine nasip etmesini, bugün çok mutlu olduklarını, oğullarının en önemli günlerinden birisinin bu gün olduğunu ve tekrardan düğünlerine gelerek kendilerini onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.