Çameli’nde Müthiş Bir Turnuva

Çameli’nde Müthiş Bir Turnuva

Sporun toplumun önemli bir ihtiyacı olduğunu savunan gençler, “ Çameli, Gençlik Futbol Turnuvası ” organize ediyorlar. 4 Yıldızın izleyici olarak katılacağı turnuva için başvurular haftaya başlayacak.

A+A-

4 Yıldız Çameli’ne Geliyor

“ Çameli Gençlik Futbol Turnuvası ” ismi ile 16 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında Çameli Kapalı Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan turnuva, Türkiye'deki profesyonel ve efsanevi futbolculardan olan İbrahim Yattara, Ahmet Dursun, Evran Turan ve Tunçay Şanlı ise Turnuvada konuk olarak karşılaşmayı izlemeye gelecekler.

16 Temmuz - 16 Ağustos 2018 tarihleri arasında organize edilecek ve takımların yer alacağı turnuva maçları için 15 Temmuz 2018 günü başvurular sona erecek. Başvuruların sonlanması ile 16 Temmuz’da kuralar çekilerek 17 Temmuz 2018 Salı Günü karşılaşmalar devam edecek.

Kimler Katılabilir ?

Geniş kapsamlı bu turnuvaya katılacak takımlarda bir sınırlama koyulmadı yani Türkiye’nin her yerinden takımların katılabileceği dile getirildi .

Çameli Gençlik Futbol Turnuvası’nın Final Maçı 16 Ağustos 2017’de oynanacak .

Turnuva Ödülleri Neler ?

Çameli Gençlik Futbol Turnuvası’nın Ödülleri :

Turnuva 1.sine 1500 TL 

Turnuvanın Gol Kralına 250 TL 

Turnuvanın en iyi futbolcusuna İstanbul ilinde 3 gün konaklamalı tatil .

Başvuru

Çameli Gençlik Futbol Turnuvası Katılmak İsteyenler gruplar 0506 064 40 50 ve 0506 112 67 25 numaralı telefonlardan irtibata geçebilirler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.