CHP MYK'sı Yenilendi

CHP MYK'sı Yenilendi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yenilendi. CHP Genel Sekreterliği içinse Akif Hamzaçebi görevlendirildi. Gülizar Karaca Doğa hakları sorumlusu oldu.

A+A-

CHP’de kurultay yapmama kararının ardından MYK yenilendi. Denizli Milletvekili Gülizar B. Karaca Doğa Hakları sorumluluğuna getirildi. 24 Haziran tarihinde yapılmış olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin ardından olağanüstü kurultay tartışmaları yaşanan CHP'de, MYK yenilendi. CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi oldu.

MYK’da yeni görevler şu şekilde oldu

AR-GE bilim yönetim ve kültür platformu ile Fethi Açıkel görevlendirilirken, basınla ilişkiler ve kurumsal iletişime Tuncay Özkan, Bilgi ve İletişim Teknolojileri görevine Onursal Adıgüzel, Dış İlişkilere Ünal Çeviköz, Doğa Haklarına Gülizar Biçer Karaca, Eğitim politikalarına Yıldırım Kaya, Ekonomi politikaların - parti sözcülüğüne Faik Öztrak, Gençlik Politikalarına Yunus Emre, Halkla ilişkilere Gamze Akkuş İlgezdi, Hukuk politikalarına Muharrem Erkek, İdari ve Mali İşlere Bülent Kuşoğlu, İnsan Haklarına Gökçe Gökçen, İşçi sendikaları-meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütlerine Veli Ağbaba, İşveren sendikaları/ kuruluşları ve esnaf odaları ve sosyal politikalara Aykut Erdoğdu, Kadın politikalarına Lale Karabıyık, Parti örgütü ve örgüt yönetimlerine Oğuz Kaan Salıcı, Tarım politikalarına ve tarım örgütlerine Orhan Sarıbal, yerel yönetim politikalarına Seyit Torun,  genel sekreter ise M. Akif Hamzaçebi oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.