Çivril’de 3 Mahallede İftar

Çivril’de 3 Mahallede İftar

Çivril Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan ayında kurduğu iftar sofralarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Bu çerçevede Ramazan ayının 27. gününde iftar sofraları Yamanlar, Menteş ve Akçaköy Mahallelerine kuruldu. Halk tarafından yoğun ilgi gören İftar sofralarına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in yanında Denizli AK Parti Milletvekilleri Şahit Tin ve Cahit Özkan da katılımda bulundu.


Çivril Belediyesi’nce her sene Ramazan ayında organize edilen geleneksel mahalle iftarlarının Ramazan ayının 27. günkü adresleri Yamanlar, Menteş ve Akçaköy Mahalleleri idi. Vatandaşların yoğun şekilde ilgi gösterdikleri iftar programlarına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’den başka Denizli AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan da katılımda bulundu.

Barış Ve Huzur Ayı

İftar programında Kuran-ı Kerim tilaveti yapılıp dualar edildi ve ilahiler söylendi. Ramazan ayında kardeşlik duygularının pekiştiğini dile getiren Güven, paylaşma ve kardeşlik duygularının yaşandığını, Ramazan ayının tüm dünyada olmak üzere İslam aleminde de barışın ve huzurun hakim olduğu tüm insanların kardeşlik duyguları ile beraber yaşandığı bir ay olduğunu, manevi güzellikleri ile tüm insanlığı kuşatmış olan mübarek Ramazan ayının son günlerine ulaştıklarını, bu vesile ile tüm hemşehrilerin mübarek Ramazan aylarını bir defa daha tebrik ettiklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.