Çivril'de Dolandırıcılık İddiası

Çivril'de Dolandırıcılık İddiası

Denizli'nin Çivril ilçesinde ikamet eden 53 yaşındaki Süleyman Önal, evlilik vaadi ile 22 bin TL dolandırıldığını iddia edip, jandarmaya gidip şikayetçi oldu.

A+A-

Kızılcayer Mahallesi'nde ikamet eden ve 3 sene evvel eşinden ayrılmış olan Süleyman Önal, bir arkadaşı vasıtası ile Pınar Y. Adı ile tanıdığı kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek, jandarmaya başvurdu.

Jandarmaya şikayetçi olmasından sonra gazetecilere açıklama yapan Önal, eşinden ayrıldıktan sonra yalnız yaşamak istemediği için yeniden evlenmek istediğini ve bir arkadaşının vasıtası ile Hatay'a gidip Pınar Y. İsimli kadınla tanıştırıldığını ifade etti.

22 Bin TL’lik Altın

Önal, evlenmeyi düşündüğü bu kadına Hatay ve Çivril'deki kuyumculardan 22 bin TL’lik altın yüzük aldığını ifade ederek:

"Bana 35 yaşında olduğunu söyledi. Ben de aramızda biraz yaş farkı olduğunu söyledim. Bana 'önemli değil mutlu olalım yeter' dedi. Sonra Çivril'e döndük. Burada Pınar bana hasta olduğunu söyledi ve hastaneye götürüp getirdik. Bizim evin bahçesinde fotoğraf falan çekiyordu. Sonrasında 'kardeşlerimle özel konuşamayacak mıyım?' diyerek benden uzaklaştı. Konuşarak bahçenin dışına doğru çıktı ve o sırada sokağın başına gelen arabaya binerek kaçtı gitti." Dedi.

Daha sonra dolandırıldığını anladığını dile getiren Önal, bunun üzerine jandarmaya giderek şikayetçi olduğunu kaydetti.

AA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.