Çivril'de Feci Kaza

Çivril'de Feci Kaza

Denizli’ye bağlı Çivril ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Kaza sonucunda ise bir astsubayın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

A+A-

Denizli iline bağlı Çivril ilçesinde, şarampole devrilmiş olan otomobilin sürücüsü havacı astsubay 32 yaşındaki Eyüp Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgilere göre kaza, saat 19.25 sularında Çivril - Uşak karayolunun Gürpınar Mahallesi girişinde gerçekleşti. Çivril ilçesinde Uşak iline doğru yol alan Eyüp Yılmaz idaresindeki 34 GR 0890 plakalı araç, bir anda yoldan çıkıp takla attı. Kaza sonucunda aracın sürücü Eyüp Yılmaz’ın olay yerinde feci şekilde can verdiği öğrenildi. Olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri tarafından sıkışmış olduğu yerden çıkartılmış olan Yılmaz'ın cansız bedeni sağlık ekipleri taraşından otopsi yapılması için adli tıp morguna sevk edildi.

Üzerinde Resmi Üniforması Vardı

Eyüp Yılmaz’ın astsubay olduğu ve kaza esnasında üstünde resmi üniforma olduğu ifade edildi. Çivril İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Balcı’nın da olay yerine gelip bilgi aldığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi.

DHA

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.