Çivril'de İftarlar Devam Ediyor

Çivril'de İftarlar Devam Ediyor

Çivril Belediyesi tarafından yapılan Ramazan'da her gün bir mahallede iftar Programında bu yıl yine samimi bir hava yaşandı.

A+A-

Çivril Belediyesi,  İftar Programında 2. gün iftarı Cabar ve Karalar Mahallelerinde yapıldı. İftar Programına, Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven Cabar Mahalle Muhtarı Birol Karagöz, Karalar Mahalle Muhtarı Hasan Doğru ve Mahalle Sakinleri katılımda bulundular.

İFTARLAR HER GÜN SÜRECEK

Yemeğin ardından mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Güven, Barışın kardeşliğin huzurun ayı Ramazan hoş geldiğini, bu Ramazan ayına Kudüs’ten gelen acı haberlere üzülerek girdiklerini dile getirdi.

Başkan Güven, Filistin halkına yapılan zulme karşı tepkisini de dile getirerek, Dünyanın gözleri önünde bir katliamın yaşandığını, İsrail’in Filistin halkına yapmış olduğu katliamı kınadıklarını, Filistin’in her zaman yanında olduklarını, Çivril Belediyesi tarafından, toplamda 76 mahalle olmak üzere her gün farklı bir mahallede iftar saatlerinde sıcak yemek verilmesinin sürdürüleceğini ve 30 gün boyunca mahalle nüfuslarına göre ortalama 35 bin kişiye sıcak yemek çıkarılacağını söyledi.

Ramazan ayı’nın, insanların manevi duygularını yükselten en bereketli en güzel aylardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Güven, vatandaşlarla aynı sofranın etrafında buluşmanın, iç içe olmanın, konuşmanın ve dertleşmenin kendileri için çok önemli olduğunu, tüm Türk İslam alemine bir defa daha hayırlı Ramazanlar dilediğini belirtti ve Hepimizin orucunu Allah kabul etsin inşallah, ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.