Çivril'de Muhasebecilerle Toplandılar

Çivril'de Muhasebecilerle Toplandılar

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 14.12.2017 tarihinde yapılan İstihdam Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017 senesinde hayata geçirilen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesinin 2. Fazını başlattı.

A+A-

Bu çerçevede Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri Çivril Esnaf Odasında Muhasebeciler ile bir araya geldi. İstihdam Teşvikleri ile alakalı bilgilendirmede bulunan Işık; 27.03.2018 tarihinde “Resmi Gazetede” yayınlanarak yürürlüğe giren 7103 Sayılı Kanunla, Sanayi, İmalat, Bilişim, Hizmet Sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara ve Esnafımıza birçok yeni istihdam teşvikler sunulduğunu, bunların; +2 İlave İstihdam Teşviki, “Bir Senden Bir Benden” İstihdam Teşviki, İşbaşı Eğitim Programları, 2-5 Yaş arası çocuğu olan annelere, Kreş Yardımı şeklinde olduğunu ve yeni teşvikler ile beraber 2017 senesinde artışın iki katına çıkacağını umut ettiğini dile getirdi.

İşverenlerin Yanındayız

İşverenlerin en yakınında olan muhasebecilerin konu ile alakalı bilgi sahibi olması ile daha çok istihdam sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Işık, Denizli çapında halen süren ve Nisan ayı sonuna kadar devam edecek olan İşgücü Piyasası araştırması ile ortalama  1800 firmayı ziyaret edip mevcut teşvikleri işverenlere de anlatacaklarını, konu ile alakalı Denizli İŞKUR olarak işverenlerin yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.