Çivril Festivali Güzel Anılarla Tamamlandı

Çivril Festivali Güzel Anılarla Tamamlandı

Çivril Belediyesi’nce  organize edilen 22. Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali’nin son gününün, kapanış konserini Türk Pop Müziğinin başarılı ismi Hande Yener yaptı.

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesinde bu sene 22. yapılan Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, yurt içerisinden ve yurt dışından gelmiş olan pek çok misafire ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlamış olan festivalin son gününde  en yavaş şekilde bisiklet sürme yarışması, en kısa zamanda ayçekirdeği yeme yarışması , en iyi elma ve şeftali yetiştiricileri yarışması, en iyi elmalı pasta yarışması ve elma güzeli yarışmaları yapıldı.

Hande Yener Coşturdu

Festivalin kapanışında son konseri Türk Pop Müziğinin önde gelen sanatçılarından Hande Yener  verdi.  Geçmişten günümüze beğenilen şarkılarını seslendirmiş olan Hande Yener Çivril halkına harika bir gece yaşattı.  Burada konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, festivalin  4. günü gündüz kısmında çok eğlenceli yarışmalar ile keyifli saatlerin yaşandığını, gece de Hande Yener konseri ile Çivrilli’lere muhteşem bir gece yaşattıklarını, bugüne dek böyle bir kalabalığın ilçede olmadığını, destek ve dualar ile her zaman en iyi organizasyon ve en iyi sanatçıların halk ile buluşturulduğunu ve bunun süreceğini, festival süresince Kendilerini bırakmayan hemşerilere çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Çivril’e ilk kez geldiğini dile getiren Hande Yener, Çivril halkından çok memnun kaldığını ifade ederken bundan sonra da daha başka konserlerde buluşmak istediğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.