Çivril Halkına Güzel Bir Hediye

Çivril Halkına Güzel Bir Hediye

Antalya ilinde organize edilen 3. Uluslararası Alperen Atabay Türkiye Açık Kick Light branşında Çivril’den büyük başarı.

A+A-

Denizli ilinin, Çivril ilçesi Ömer köy mahallesinde Çivril Belediyesi’nce maddi ve manevi bir şekilde desteklenen Özkan Öz 3.'lük madalyası için mücadele etti.

05-08 Nisan tarihlerinde Antalya ilinde organize edilen 3. Uluslararası Alperen Atabay Türkiye Açık Kick Light branşında 3.'lük madalyasını kazandı. Antalya’daki Turnuvaya 34 ülkeden 3 bin civarı sporcu katıldı ve ter döktü.

ÇİVRİL BELEDİYESİNİ TEMSİL EDİYORUM

3.’lüğü kazanan Özkan Öz;  turnuvada Çivril Belediyesini temsil ettiğini, amatör geçmişinde ve derecelerinden dolayı federasyonun kabul etmesi ile beraber Türkiye Kick Boks maçını yapmaya hak kazandığını belirtti ve desteklerinden dolayı Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan GÜVEN ve ekibine teşekkür ettiğini dile getirdi.

HEDEF ÇOK DAHA BÜYÜK

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, sporcuları Özkan Öz’ün evvelki senelerde yapılan turnuvalarda birinciliklerinin bulunduğunu, ilçenin onur kaynağı olan sporcu Özkan Öz’ün haziran ayı içinde Elazığ ilinde yapılacak olan Türkiye Kick Boks şampiyonasında Çivril’i temsil edeceğini ve desteklerinin her zaman onunla olacağını ifade ederek, tüm Çivril olarak sporcularımızın her zaman arkasındayız.. sözleri ile cümlesini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.