Çocuğunuzu Kesinlikle Götürün

Çocuğunuzu Kesinlikle Götürün

Matematiğin sevilmesi ve uygulanması noktasında önemli olan Tales matematik müzesi Merkezefendi’de çocuklar ile buluştu.

A+A-

Çocukların matematik sevgilerini arttırmayı amaçlayan ve çocuklara matematikte öğrendiklerini uygulama ve deneme olanağı sunan Tales Matematik Müzesi Gezici Tır’ı Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda çocuklar ile bir araya geldi.

Tales Matematik Müzesi Gezici Tır’ını ziyaret edenler arasında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da vardı.

Başkan Subaşıoğlu Da Gezdi

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı değişik etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Tales Matematik Müzesi’nin çocukların matematik sevgisini yükseltmek ve onların matematiği uygulamalı olarak öğrenmesini sağlamak amacı ile özel olarak hazırlamış olduğu tır, Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda kuruldu. Türkiye turuna Denizli ilinden başlamış olan  34 adet modül ve 5 farklı atölye ile Denizlili çocuklarla buluşmuş olan Tales Matematik Müzesi Gezici Tırı’nı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da ziyarette bulundu. Başkan Subaşıoğlu, modülleri ve atölyeleri uzman matematik eğitmenleriyle ve çocukların eşliğinde gezdi.

Tales Matematik Müzesi gezici tırı 24 - 28 Eylül tarihleri arasında Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda Merkezefendi ve Denizlili çocuklar ile bir araya gelmeyi sürdürecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.