Çocukların Yüzü Bu Hafta da Güldü

Çocukların Yüzü Bu Hafta da Güldü

Pamukkale Belediyesi tarafından “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile her hafta değişik 2 mahallede yapılan Çocuk şenlikleri sürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile her hafta değişik 2 mahallede yaptıkları çocuk şenliklerinin bu hafta Cankurtaran ve İncilipınar Mahallelerinde yapıldığını dile getirdi. Cankurtaran ve İncilipınar Mahallesi sakinleriyle çocuk şenliklerinde buluşan Başkan Gürlesin, çocukların arkadaşları ile beraber farklı oyunlar oynayıp eğlendikleri çocuk şenliklerinde, çocukların yüzlerini güldüğünü görmenin kendilerini  de mutlu ettiğini belirtti.

 “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ”

Şenliklere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le beraber Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, mahalle muhtarları ve pek çok çocuk ile aileler de katıldı. Kurulmuş olan stantlara gelen çocuklar pek çok oyuna katıldı. Palyaçolar tarafından yüzleri boyanmış olan çocuklar eğlenceye doydular. Başkan Gürlesin’in de çocuklara pamuk şekeri, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramı yaptı.

Başkan Gürlesin, çocuklarımızın yüzlerini güldüğünü görmenin yaptıkları etkinliğin güzelliğini daha da arttırdığını, çocuklarımızın yüzü gülünce anne ve babaların da yüzünün güldüğünü, kendileri de gelece ışık tutan çocukların eğitimine katkı verirken, boş zamanlarını da güzel bir biçimde değerlendirmeleri için çocuk şenlikleri düzenlediklerini, hava koşulları uygun olduğu sürece şenliklerin süreceğini, çocukların mutluluğu için çalışmalara devam edeceklerini, tüm ailelere ve çocuklara bu etkinliklerimize katıldıkları için teşekkür ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.