Denizli Basket’e Sürpriz Ziyaret

Denizli Basket’e Sürpriz Ziyaret

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadelesini verecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı antrenmanlarını sürdüyor.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, takıma moral vermek ve çalışmaları yerinde görmek amacı ile akşam antrenmanında takıma ziyarette bulundu.

Denizli ilini Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı antrenmanlarını aralıksız sürdüyor. Her gün çift antrenman yapıyor olan Denizli Basket takımına, akşam antrenmanında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ziyarette bulundu. Başkan Subaşıoğlu antrenmanı dikkatli bir şekilde takip etti ve Koç Şahin Ateşdağlı’dan takım ile alakalı son bilgileri aldı.

Yapılan ziyarette antrenman sonrası oyunculara aşure ve çikolata ikramı yapıldı.

Her Zaman Tam Destek

Takım ile alakalı açıklamada bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, takımı iyi gördüğünü, oyuncuların güç depoladıklarını ve hedeflerine güçlü adımlar ile ilerleyecelerinden şüphesinin olmadığını, Merkezefendi’de spora ve sporcuya önem verdiklerini, yapmış oldukları spor kompleksleri ile bunu gösterdiklerini, buralardan çalışarak kendilerini geliştirmiş olan küçük büyük tüm sporcuların katılmış oldukları turnuvalar sonucunda şampiyonluklar ile döndüklerini ve kendilerinin ne kadar doğru bir iş yaptıklarını ispatladıklarını, bundan sonra da spora ve sporcuya olan desteklerinin aralıksız devam edeceğini ve Denizli Basket’ten büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.