Denizli Basket Engelli Kardeşlerini Unutmadı

Denizli Basket Engelli Kardeşlerini Unutmadı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile bir video mesaj paylaştı. Video sosyal medyada paylaşıldı ve büyük bir ilgi gördü.

A+A-

Adımlarımızın Biçiminin Ne Önemi Var?

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Denizli ilini temsil eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel bir video paylaştı. Denizli Basket’in resmi sosyal medya hesaplarından yapılmış olan paylaşımda, Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, Yardımcı Antrenör Evren Yenice, Kaptan Can Uzun, Azizcan Özdemir, Barış Çağan Özkan, Cengiz Aydın, Deniz Can Çevik, Erdinç Balto, Gökhan Yazıcıoğlu, Kemalcan Aktuna, Kerem Barım, Oğuzhan Derici, Orkun Ertaş ve Suat Cem Usal ‘Adımlarımızın biçiminin ne önemi var? Mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ailesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlarız” ifadelerini kullanarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ettiler.

Videoda Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Genel Menajeri Çağlar Turan, mesajı işaret diliyle izleyicilere aktardı.  Sosyal medyada paylaşılan bu video büyük ilgi gördü.

 

İşte beğenilen o paylaşım:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.