Denizli Basket Uzatmalarda Kopardı

Denizli Basket Uzatmalarda Kopardı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ağırladığı Haliliye Belediye’yi 82-71 yendi.

A+A-

Geçen hafta Samsun deplasmanından zaferle gelen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 2.haftasında Haliliye Belediye ile karşılaştı. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanmış olan maçın ilk periyodunu 18-16 geride tamamlamış olan Denizli Basket, 2. periyoda hızlı bir giriş yaptı ve ilk yarıyı 34-28 önde geçti.

PAÜ Spor Yerleşkesi’ni tıklım tıklım doldurmuş olan taraftarların desteğini de arkasına alan Denizli Basket üçüncü periyodu 47-45 önde bitirdi. Denizli Basket’in önde olduğu ve karşılıklı sayıların atıldığı son periyottaysa Haliliye Belediye farkı kapatıp skoru 64-64 yaptı.

Maç Uzatma Gitti

Beraberlik ile neticelenen son periyotun ardından maç 5 dakikalık uzatmaya gitti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı’nın uyarıları ile ve taraftarın müthiş tezahüratları ile  yeniden öne geçen Denizli Basket, maçı 82-71 kazanıp ligde 2’de 2 yaptı.

Bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Baş Antrenör Ateşdağlı, Haliliye Belediyenin de ligin kaliteli takımlarından biri olduğunu taraftarın desteği ile maçı koparmayı bildiklerini ve ligde 2’de 2 yaptıklarını, bu galibiyeti son saniyeye kadar kendilerine destek olan seyirciye armağan ettiğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.