Denizli’de Sıcaklık Artıyor

Denizli’de Sıcaklık Artıyor

Denizli’de hafta sonu hava sıcakları nasıl olacak sorusu Denizlili vatandaşları internet başına topladı. İşte Denizli’nin hafta sonu sıcaklık analizi.

A+A-

Yurdun bir tarafı kavrulurken bir tarafında sel afeti gerçekleşiyor. Köprüleri yıkan sel afetinin ardından hava sıcaklıkları da merak edilir oldu. Özellikle sel felaketinin meydana geldiği Ordu’dan gelen görüntüler izleyenleri çok korkutmuş, tüm yardım kuruluşları Ordu’ya sevk edilmişti. Hafta sonu ve haftanın ilk iş günü ile alakalı hava durumu bilgileri şu şekilde:

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınmış olan verilere göre;

 

11 Ağustos 2018

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre On bir Ağustos’ta yani cumartesi günü havanın tahmin edilen en yüksek derecesi 34 olarak görülmekte. Gece ise 14 derece olacak. Cumartesi günü Denizlili vatandaşları bol güneşli bir hava beklemekte.

 

12 Ağustos 2018

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre On iki Ağustos yani Pazar günü ise sıcaklığım cumartesi ile aynı olması bekleniyor. Yani gündüz 34 gece ise 14 derece olacağı ifade edildi.

 

13 Ağustos 2018

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre On üç Ağustos yani haftanın ilk iş gününde ise sıcaklık 2 derece artacak. Gündüz 36 derece olması beklenen sıcaklığın gece 14 derece olması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.