Denizli'de yarın için yağış ve sel uyarısı!

Denizli'de yarın için yağış ve sel uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre; yarın 17 Ekim Çarşamba gününde Denizli kent merkezi başta olmak üzere ilçe genelinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı ve sel felaketlerine karşın tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre; öğleden sonra Akdeniz'in iç kesimleri (Toroslar Mevkii), Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Osmaniye, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Malatya ve Hakkari çevreleri ile İstanbul'un kuzey, Adana'nın kuzey ve doğu, Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı ve Malatya'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

 

Özellikle Marmara'nın güney ve doğusu ile İç Ege'de yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, akşam saatlerine kadar Güneydoğu Anadolu Bölgesinde toz taşınımının beklendiği ifade edildi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Denizli'de bugün 16 Ekim Salı gününde hava parçalı bulutlu ve 28 derece olacak. Yarın 17 Ekim Çarşamba gününde Denizli'de kent merkezi başta olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek ve hava sıcaklığı 26 derece olacak.

Denizli Hava Durumu 17 Ekim

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.