Denizli'deki büyük kalabalıkta İnce'den selfie!

Denizli'deki büyük kalabalıkta İnce'den selfie!

Seçim çalışmaları için Denizli'de bulunan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, mitingin sonunda vatandaşlarla selfie çekinmeyi ihmal etmedi.

A+A-

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçin öncesinde turuna Denizli'de devam eden CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vatandaşlarla selfie çektirdi.

Seçim çalışmaları için Denizli'de bulunan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisini dinlemeye gelenlerle birlik olan selfie çektirmekten geri kalmadı. Seçim mitingi için Denizli'de olan İnce, "Tamam mı gari" diyerek vatandaşları selamladı. Yaklaşık 16 senedir milletvekilliği yaptığını belirten İnce, sayısız mitingde bulunduğuna işaret ederek, "Denizli'de gördüğüm coşkuyu daha önce başka hiçbir yerde görmedim. Rahmetli Ecevit'in 77'deki rüzgarından kalıntılar bunlar." dedi.

Denizli'de yaptığı mitingin en kalabalıklardan birisini oluşturduğuna dikkat çeken İnce, "Denizli çok fena. Uykularını kaçırır adamın. Sarayda 1150 tane odan var. Uyku kaçtığı zaman dolanır dururlar." ifadelerine yer verdi. Mitingin sona ermesinden sonra vatandaşlarla birlikte selfie çektirmeyi ihmal etmeyen İnce, daha sonrasında Denizli'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.