Denizli Devlet Hastahanesine 2 Milyonluk Cihaz

Denizli Devlet Hastahanesine 2 Milyonluk Cihaz

Genellikle eğitim ve araştırma hastahanelerinde bulunan SPEKT BT cihazı Devlet Hastahanesinde faaliyete geçti

A+A-

Bu cihaz Denizli ve çevre illerede hizmet verecek.SPEKT BT cihazı hakkında Denizli Valisine bilgi veren Başhekim Uzman Doktor kalp cerrahı Gökhan Saçkan,bu cihaz bir çok hastalığın önceden belirlenmesine, özellikle kalp ve ciğer hastalıklarının önceden tespit edilmesi içindir.Ayrıca doğru teşhisi konulan hastalıkların tedavisi için önemli bir cihazdır.

SPEKT BT cihazını basın mensuplarına ve Denizli Valisine brifing veren Saçkan,Devlet Hastahanesi bünyesinde faaliyete giren 35 yataklı Palyatif Bakım bölümü içinde bilgi verdi.Bölgenin en büyük ve başarılı hastahanesi olan Denizli Devlet Hastahanesinin başarılı yönetim ekibi Denizli'de ilklere imza atmaya devam ediyor.Denizli Valisi Dr.Ahmet Altıparmak,yaklaşık 2 Milyon değerinde olan bu cihazı hastahaneye kazandıran Devlet Hastahanesi yönetimine teşekkür etti.

SPEKT BT cihazının tanıtımı ve Palyatif Bakım Merkezinin açılış töreninde Denizli Valisi Dr.Ahmet Altıparmak'a Denizli protokoli,Devlet Hastahanesi Başhekimi Opr.Dr.Gökhan Saçkan ve Kamu Hastahaneleri Birliği Genel Sekreteri  Uz. Dr. Berna Öztürk eşlik ettiler.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.