Denizli Halkı Başkan Zolan’la Buluştu

Denizli Halkı Başkan Zolan’la Buluştu

Ağustos 2015’den beri her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlar ile bir araya geldiği Halk Günü Kasım ayı buluşması Denizli halkının yoğun katılımı ile yapıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağustos 2015’den beri her ayın ilk salı günü yapılan Halk Günü buluşmalarında bir defa daha vatandaşlar ile bir araya geldi. Randevu olmaksızın vatandaşları dinleyen Başkan Osman Zolan, yoğun katılımın olduğu Kasım ayı buluşmasında da Denizli halkının istek, sorun ve tavsiyelerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının hedefine uygun bir biçimde sürdüğünü dile getiren Başkan Osman Zolan, kendilerinin görevinin vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, isteklerini karşılamak, vatandaşların randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini kendilerine iletebilme olanağı bulduğunu, böyle bir projenin Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncülüğünü yaptıkları ve vatandaşlar ile buluştukları için büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Başkan Osman Zolan binlerce vatandaşı dinledi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Denizli’de ilk defa Ağustos 2015’te başlattığı uygulamayla binlerce vatandaş, istek, sorun ve tavsiyelerini her ayın ilk salı günü randevusuz bir biçimde Başkan Osman Zolan’a aktarma şansı buluyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.