Denizli Halkı Yaz Konserleriyle Rahatlıyor

Denizli Halkı Yaz Konserleriyle Rahatlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserleri tüm hızla devam ediyor. Denizli halkı bu konserlerde stres atıp rahatlıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesince organize edilen Yaz Konserleri programları İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden başarılı müzisyen ve sanatçılar, Denizlililer ile bir araya gelmeleri sürüyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Adalet Parkı ve İncilipınar Parkı’nda organize ettiği ve Denizli halkını davet ettiği yaz konserleri aralıksız yapılamaya devam ediliyor.  Denizli halkı bu hafta sonu Yaz Konserleri çerçevesinde Ahmet Algün  ve Nihal Salda ile bir araya geldiler.

 

Ahmet Algün İncilipınar Parkı’nda, Nihal Salda ise Adalet Parkı’nda Denizli halkına çok güzel anlar yaşattılar.  Denizlili vatandaşlardan da konserlere yoğun bir ilgi vardı.  İki parkta yapılmış olan konserlerde vatandaşlar müzikle dolu unutulmaz bir yaz akşamını yaşamış oldular.

12 Ay Sanat

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, yaz konserleri ile birlikte Denizli’de sanatsal faaliyetlerin 12 ay boyunca devam eder duruma geldiğini, bunun olmasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın çok büyük emeğinin olduğunu,  kendilerine çok teşekkür ettiklerini, değerlerin halk ile buluşturmasını istediklerini, alım. değerli Denizli halkına da yoğun ilgilerinden ötürü teşekkür ettiklerini, bu tip faaliyetlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini, iş hayatının stresin kurtulmaları için tüm vatandaşları bu konserlere çağırdıklarını sözlerine ekledi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.