Denizli İYİ Parti Yeni İl Yönetim Kurulunu Açıkladı

Denizli İYİ Parti Yeni İl Yönetim Kurulunu Açıkladı

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yapmış olduğu basın toplantısı ile yeni yönetimi tanıttı.

A+A-

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yeniden il başkanlığıyla görevlendirilen Hasan Akgün Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın açıklamasıyla,yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Toplantıya İl Başkanı Hasan Akgün ve yönetim kurulu üyeleri katılımda bulundu. İl Başkanı Akgün, toplantıda hakkında bilgi verdi. İYİ Parti olarak 2. Olağanüstü kongrelerini yaptıklarını, kongrenin ardından genel merkezin tavsiyesiyle tüm il başkanları olarak istifalarını sunduklarını, Denizli'de bu görevin tekrar şahsına verildiğini, birbirinden değerli 72 arkadaşın Denizli'yi yönetmek üzere davet edildiğini, kabul eden arkadaşlara teşekkür ettiğini, İYİ Parti'yi geleceğe taşıyan gençler ve tecrübeli siyasetçi ahilerden oluşan bir yönetim oluşturduklarını ifade etti.

 

Genel seçimlerde Denizli ilinde teşkilat olarak başarılı olduklarını ifade eden Akgün, Genel seçimlerde bir siyasi rakip değil devletin tüm olanaklarını kullanan bir erkle yarıştıkların, buna rağmen kentimizde bir milletvekili çıkardık ve Ankara'ya gönderdiklerini. İnşallah bu başarı çıtasını daha da yukarı çekmek için çalışacaklarını dile getirdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.