Denizli polisinden alkışlanacak hareket

Denizli polisinden alkışlanacak hareket

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yol ortasındaki otomobilin yardımına koşan polis memurlarına sosyal medyadan büyük bir destek geldi.

A+A-

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yol ortasındaki otomobilin yardımına hemen polisler koştu. Yolda kalan aracı iki polis itelerken diğer polis memuru ise trafiğin akışını sağladı.

 

Ulus Caddesi'nde yaşanan olayda dün akşam saatlerinde hızlı akan trafik bir anda bir aracın yolda kalması ise zor duruma düştü. Sürücünün yoğun uğraşları sonrasında araç çalışmazken yardıma polis koştu. 2 polis yolda kalan aracı itelerken diğer polis memuru da trafik akışını sağladı.

 

Sosyal medyaya yansıyan görüntüler sonrasında, “Hani ceza yazdıklarında kızdığımız Polis kardeşler var ya aslında iyidirler, yardımseverdirler. Canlı şahidi Ulus ışıklarında şahin taksi stop etti çalışmadı. 3 tane Polis kardeş denk geldi 2’si şoför arkadaşa yardımcı oldu 1’i trafik akışını sağladı(kadraja alamadım) gizli kahraman oldu o kardeş Allah yar ve yardımcınız olsun iyi ki varsınız” notu düşüldü.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.