Denizli Şampiyona’da

Denizli Şampiyona’da

Denizli Şampiyona’da

A+A-

Denizli’nin Çameli ilçesinde 5 kez düzenlenen Çameli Uluslar arası Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nda Denizli’yi işadamı ve aynı zamanda sporcu olan İsa Dal temsil edecek.

Denizli’nin Çameli ilçesinde 5. Çameli Uluslar arası Yamaç Paraşütü Şampiyonası’nda uzun bir aradan sonra Denizli yeniden temsil edilecek. Pazartesi günü başlayacak olan festivalde sporcular, hem 2 bin 148 rakımlı Yaylacık Dağı pistinden uçuş yapmanın keyfini yaşayacak hem de yarışacak.

Denizli’yi DETGİS eski Başkanı, DENİB Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda sporcu olan İsa Dal temsil edecek. Dal, “Bu yıl Denizli adına yamaç paraşütü pilotu olarak şampiyonaya katılacağım. İki hafta önce Kayseri’de 8. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Şampiyonası’na katıldım. 2009 yılında Türkiye şampiyonluğum var.

Şampiyona başladığından beri organizasyonunda aktif görev alıyorum. Denizli’yi temsilen son yıllarda yarışmaya katılan olmadı. Uzun bir aradan sonra ben Denizli’yi temsil edeceğim için mutluyum. Şampiyonaya 70 kadar sporcu başvurdu. Rusya, Ukrayna gibi birçok ülkeden katılan sporcular var. Başvurular halen devam ediyor” dedi.  

AKİSHABER - ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.