Denizli Semaları Renklendi

Denizli Semaları Renklendi

Denizli Semaları Renklendi

A+A-

Denizli’nin Çameli ilçesinde yapılan Yelkenkanat Türkiye Şampiyonası’nda uçuşların başlamasıyla gökyüzü renklendi. Yarışma direktörü Bayezit Yıldırım, Yaylacık Dağı pistinin  mükemmel olduğunu söyledi.

Çameli Belediyesi’nin ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Yelkenkanat Türkiye Şampiyonası dün başladı.  Uçuşların başlamasıyla gökyüzü renklendi.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylacık Dağı’nın önemini belirterek, "İlimiz ve ilçemiz için önemli bir yer. Bu spora gönül verenlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah yeni Türkiye rekorları kırılır.

Amacımız Yaylacık Dağı’nı dev organizasyonlara ev sahipliği yapmasıyla Havacılık sporlarında Yaylacık Dağı markalaştı. Sporcularımızın hava sporlarındaki başarılarımızı bir kat daha arttırmaktadır. Bu sporların ilimizde yapılması ve geleceğe yönelik olması en büyük hedefimiz. Sporcularımıza kazasız belasız yarışmalar diliyorum” diye konuştu.

 

“Yaylacık Dağı pisti mükemmel”

 

Yarışma direktörü Bayezit Yıldırım, “Şimdiye kadar Türkiye’nin birçok bölgesinde uçuşlar gerçekleştirdik, organizasyonlara katıldık. Çameli İlçesinde bulunan Yaylacık Dağı Pist alanı gerçekten mükemmel, her yerden atlama ve hava sirkolasyonu sporculara keyif katıyor. Yarışmacılar da Yaylacık Dağı’nda uçmanın keyfini yaşıyor. Dereceye girmek için mücadele edecekler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.