Denizli Sosyal Bilimler MYO’da Çevre Konuşuldu

Denizli Sosyal Bilimler MYO’da Çevre Konuşuldu

Denizli Sosyal Bilimler MYO’da Çevre Konuşuldu

A+A-

Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve PAÜ Turizm Seyahat Topluluğu işbirliği ile çevreye karşı duyarlılığa ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için düzenlenen panelin konukları; Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV) Başkan Yardımcısı Ercüment Erdem ve DOÇEV Müdürü Bahtiyar Aksoyun oldu.

Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen panele, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Nuray Selma Özdipçiner başta olmak üzere bölüm başkanları, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılışta konuşma yapan Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nuray Selma Özdipçiner; “Çevreyi ve doğayı korumak biz insanların görevidir. Bizler bu Dünya’yı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan emanet aldık. Başka bir Dünya yok bu yüzden çevreyi kirletmeden yaşamamız gerekiyor “ dedi.

Açılış konuşmasının ardından panele geçildi. Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV) Başkan Yardımcısı Ercüment Erdem ve DOÇEV Müdürü Bahtiyar Aksoyun konuşmacı olduğu panelde çevreyi korumanın önemi ve çevreye verilen zararın gelecekte muhtemel karşılaşacak sonuçları konuşuldu. Konuk konuşmacılar aynı zamanda DOÇEV’in çevreyi korumak adına yaptığı çalışmalar konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Sunumların sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan konuklara Doç. Dr. Nuray Selma Özdipçiner teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.