Denizli yarın 16 Ocak Çarşamba okullar tatil mi?

Denizli yarın 16 Ocak Çarşamba okullar tatil mi?

Denizli için Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Denizli'de 15-16 Ocak 2019 Babadağ, Baklan, Çal, Çameli, Çivril, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde okullar tatil olacak mı? Denizli'de 16 Ocak hangi ilçelerde okullar tatil?

A+A-

Meteoroloji'den son dakika yoğun kar yağışı uyarısı geldi. Kar yağışının bu gece saatlerinden itibaren başlayarak 15 Ocak 2019 Salı ve 16 Ocak 2019 Çarşamba günlerinde etkili olması bekleniyor. Buna bağlı olarak Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelecek olan açıklama ile Denizli'de kar yağışının etkili olması beklenen Babadağ, Baklan, Çal, Çameli, Çivril, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde 16 Ocak Çarşamba gününde tatil ilan edilmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Denizli'de bu gece saatlerinden itibaren özellikle Babadağ, Baklan, Çal, Çameli, Çivril, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor.

DENİZLİ 15-16 OCAK 2019 HAVA DURUMU

Denizli'de Babadağ, Baklan, Çal, Çameli, Çivril, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde 15 Ocak Salı ve 16 Ocak Çarşamba tarihlerinde kar yağışı beklenirken sıcaklıkların 0 ila -8 derece arasında olacağı belirtildi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">


16 OCAK OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLÇELER

Denizli'de yoğun kar yağışından dolayı okullar birgün tatil edilirken, hangi ilçede okulların tatil olduğuda açıklandı. 

Kar yağışı ve tipi sebebiyle Çarşamba günü Bekilli ilçe genelindeki tüm okullarda, Serinhisar ilçe genelindeki tüm okullarda, Buldan ilçe genelindeki tüm okullarda, Çal ilçe genelindeki tüm okullarda, Çivril ilçe genelindeki tüm okullarda ve Baklan ilçe genelindeki tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Ayrıca Honaz Akbas ve karacay mahallelerindekı okullara ve bu mahallelerden tasima ile gelen ogrencilere okullar 1 gün arayla tatil edildi.

Denizli Hava Durumu 15 Ocak 2019

Denizli Hava Durumu 16 Ocak 2019

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.