Denizlili 21 yaşındaki genç kızın feci sonu!

Denizlili 21 yaşındaki genç kızın feci sonu!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde yaşanan korkunç kazada hayatını kaybedenlerden biri olan 21 yaşındaki Nurdane Geryüz'ün Denizli'de Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

A+A-

Anadolu Ajansın haberine öre Aydın'ın Karacasu ilçesinde bir aracın bariyerlere çarpması sonucunda 3 kişi canından olurken 2 kişi de yaralandı. Kazada yaşamını kaybeden 21 yaşındaki Nurdane Geryüz'ün ise Denizli'de Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verileceği kaydedildi.

 

Alınan son bilgilere göre; Kuyucak ilçesinden Karacasu yönüne doğru gitmekte olan 20 yaşındaki Hazar Canbaz'ın kullandığı 20 AAZ 686 plakalı araç Karacasu-Tavas yol ayrımında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere bindirdi.

 

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye birimi gönderildi. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü Hazar Canbaz ile Davut Arısan ve Nurdane Geryüz'ün olay yerinde yaşamlarını kaybettiği belirlendi. Araçtaki diğer kişiler E.B. ve D.Ş.'in ise yaralandığı tespit edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken hayatlarını kaybeden 3 kişinin cesetleri de otopsi için morga kaldırıldı.

Denizli'de Toprağa Verilecek

Kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Nurdane Geryüz'ün Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu ifade edildi. 21 yaşındaki genç kızın cenazesinin bugün Denizli'de bulunan Ulu Camii'nde öğle namazının ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.