Denizlili Alatay İzmir'e Gidiyor

Denizlili Alatay İzmir'e Gidiyor

Denizlili Alatay İzmir'e Gidiyor

A+A-

Türkiye’nin önde gelen enerji sektörü oyuncularından Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş., 18-27 Ağustos tarihleri arasında “İnovasyon-Enerji” temasıyla gerçekleşecek olan 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (“İEF”) Pamukkale Üniversitesi (“PAÜ”) Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından tasarlanan Alatay Elektromobil aracı ile yer almaya hazırlanıyor.

 

2014 yılında çalışmalarına başlanan PAÜ Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi, öğretim üyelerinden ve öğrencilerinden oluşan PAU Atay takımının tasarlamış olduğu Alatay Elektromobil aracı, 2016 yılında TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında “Yerli Ürün Teşvik” dalında birincilik ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca PAU Atay takımı, bu başarısıyla yetinmeyerek Aydem’in sponsorluk desteğiyle geliştirmiş olduğu 2017 model yeni Alatay Elektromobil aracı ile bu yıl da düzenlenecek olan “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında başarısını sürdürmeyi hedeflemektedir.

 

Alatay Elektromobil, İEF Gediz Elektrik standında 18-19-20 Ağustos tarihlerinde sergilenecektir. Ziyaretçiler, yerli üretim anlamında büyük bir gurur kaynağı olan Alatay Elektromobil aracını saat 17.00 ve 22.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler. Alatay Elektromobil aracını görmeye gelen ziyaretçiler PAU Atay takımı ile de tanışıp araç hakkında bilgi alabilecekler. Proje hakkında detaylı bilgi için www.alataymobil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.