Denizlili Beşiktaşlılar  ‘Fikret Orman' Dedi

Denizlili Beşiktaşlılar  ‘Fikret Orman' Dedi

Beşiktaş'ta olağanüstü genel kurul hazırlığı yapmakta olan Başkan Fikret Orman'a bir destek de Denizli Beşiktaşlılar Derneği'nden geldi.

A+A-

Denizlili kongre üyelerinin, 16 Eylül tarihinde yapılacak olan kongrede başkan Orman'ı destekleme kararı aldıkları öğrenildi. Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Catlık liderliğinde bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri Ozan Orpak, Erhan Demirci, Atıl Karaşar ve Bircan Öngör, Fikret Orman'a vefa borçları olduklarını ifade ettiler.

Meydana gelen ekonomik sorunların herkesi olumsuz etkilediğini ama Beşiktaş'ın kenetlenip bu zorluğun üstesinden geleceğini ifade eden Mahmut Catlık, 2012 senesinde çıkmış oldukları zorlu yolda tüm engelleri aşıp kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden bir tanesi haline getirmiş olan başkan Fikret Orman'ın ahde vefa gereği Denizli Beşiktaşlılar Derneği olarak arkasında olduklarını bilmesini istediklerini dile getirdi.

16 Eylül’de Yapılacak

Beşiktaş Kulübünde olağanüstü seçimli genel kurulu, çoğunluğa bakılmadan 16 Eylül Pazar günü yapılacağı ifade edilmişti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılmış olan açıklamada, Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın çoğunluğa bakılmadan 16 Eylül Pazar günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılacağı ifade edilmişti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, daha evvelki divan kurulu toplantısında yapmış olduğu açıklamasında, yönetim kurulunda değişiklik yağmak amacı ile olağanüstü genel kurula gitme kararı alacaklarını dile getirmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.