Denizlispor’da Bardak Taştı

Denizlispor’da Bardak Taştı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor’da peşinat ve maç başı ücretlerini alamayan futbolcular, bugünkü antrenmana çıkmadılar ve yönetimi boykot ettiler.

A+A-

Ligde arka arkaya 3 galibiyet almış olan Denizlispor’da bulunamayan kaynaklar ve kongre kararı sebebi ile sarkan ödemeler sorun meydana getirdi. Yeşil-siyahlı futbolcular Ümraniyespor maçından önce tesislerde bugün yapılması gerekli olan antrenmana çıkmayıp boykot etti.

Birkaç Gün İçinde Dağıtılacak

Futbolcular saat 17.00’de çıkmaları gerekli olan antrenmana çıkmadılar. Antrenman saatinde önce tüm takımın toplantı yaptığı, yöneticilerin futbolcuları ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. Denizlisporlu futbolcuların bir bölümünün sezon başından beri kalan peşinatlarıyla maç başı ödemeleri olduğu, toplamda 4 milyon TL’yi bulan ödemeler için Denizlispor yönetiminin 2 milyon TL kaynak oluşturduğu ve paranın birkaç gün içerisinde takıma dağılacağı ifade edildi.

Görev Dağılımı

Bu arada göreve yeniden gelen Başkan Mustafa Üstek'in yeni yönetimi, görev dağılımında bulundu. Yeşil-siyahlılarda başkan yardımcıları Taner Atilla, Mehmet Uz, Ali Çetin, Nevzat Yakı, Yasin Özpek ve Fikret Akyol oldu. Futbol şubeden sorumlu asbaşkan olarak Ali Fırat göreve getirildi. Şubede Engin Şahin de görev yapacak. Mali ve hukuki işler sorumluları Taner Atilla ile Ahmet Çakanel tespit edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.