Denizlisporlu yöneticiye statlardan 1 yıl men cezası

Denizlisporlu yöneticiye statlardan 1 yıl men cezası

Ankaragücü ile 1 Nisan'da oynanan karşılaşmada protokol tribününde çıkan kavga sonrasında Denizlisporlu eski yöneticilerinden Yasin Özpek'in 1 yıl stada girişi yasaklanarak men edildi.

A+A-

Denizlispor'da büyük bir şok yaşanıyor. Ankaragücü maçında çıkan olaylar sonrasında yeşil siyahlıların eski yöneticilerinden Yasin Özpek'in ceza aldığı belirtildi.

1 Nisan 2018 tarihinde Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile Ankaragücü arasında oynanan ve 3-1 yeşil siyahlıların üstünlüğü ile sona eren mücadelenin devre arasında protokol tribününde yaşanan kavga sonrasında yeni bir ceza daha geldi. Denizlispor'un eski asbaşkanlarından iş adamı Yasin Özpek'e 1 yıl stada girilmeme cezası verilmesi kenti ayağa kaldırdı.

Emniyete giderek ceza tebligatını alan Özpek durumdan hiç mutlu olmadığını belirterek yaşananlara büyük tepki gösterdi. Özpek ayrıca yaşanan kavga sırasında kendisinin darpa maruz kaldığını belirterek belinin de incindiğini ifade etti.

1 Yıl Men

Protokol tribününde yaşanan kavga sırasında Taner Atilla'ya şiddet uygulandığı esnada olaylara müdahale etmek zorunda kaldığını söyleyen Özpek, "Çıkan kavga sırasında çok endişe duyduk. Olayları yatıştırmak için elimizden geleni yaptık. Ankaragücü yöneticilerin ortaya kavga için geldiğini fark ettik. Bu kararın çok ağır olduğunu söylemek mümkündür." dedi.

Denizlispor Ankaragücü maçında çıkan olaylarda Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve daha sonrasında hastaneye kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.