Dershaneler Kapatılsın Dedik Kıyamet Koptu!

Dershaneler Kapatılsın Dedik Kıyamet Koptu!

Bu millet aslını inkar eden haramzade olmadı. 15 Temmuz'da düşman bu kez içeriden saldırdı.

A+A-

Millet olarak binlerce yıllık bir devlet geleneğine, maddi ve manevi boyutlarıyla muhteşem bir medeniyet birikimine, coğrafyamızda bin yıllık hakimiyete sahibiz. Bütün bunlar ortada dururken, aklını ve inancını Amerika'da yaşayan bir şarlatanın emrine verenlerin, ruhunu 1 dolara satanların tarihimizle, kültürümüzle, bizimle bir ilişkisi olamaz.

Yüce dinimizin değerlerini istismar eden FETÖ ve DAİŞ gibi örgütlere karşı uyanık olmak zorundayız. Allah bize düşünmemiz, mukayese etmemiz, kendi kararımızı kendimiz vermemiz için akıl vermiş.

Bu örgütün önündeki kişi, kendileri söylüyor, 'Bize FETO şah damarımızdan daha yakın.' diyor. Bu ifade şirktir, yani Rabbimize ortak koşmaktır. Çünkü Rabbimiz, kitabımız Kur'an-ı Kerim'de şah damarından bize daha yakın olduğunu kendisi bildiriyor. 'Ben size şah damarınızdan daha yakınım.' diyor. Bu alçaklar işte burada şirkin içine girmek suretiyle nerede olduklarını çok açık net ortaya koyuyorlar.

Dershaneler kapatılsın dedik kıyamet koptu.

Her alanda yeniden yapılanıyoruz. Kardeşlik iklimini daha da güçlendirerek çalışmalıyız. Türkiye'nin bugünü çok daha aydınlıktır. Türkiye 79 milyonluk orduya sahip olduğunu gösterdi.

PKK, DAİŞ, FETÖ deryada sadece bir damladır. Arkasındaki güçleri biliyoruz, ateş sizi de yakacaktır. 

kaynak:ntv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.