Dev Festival Başladı

Dev Festival Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 2.sini yaptığı Ak Vadi Festivali Ege’nin en büyük parkı olan AK Vadi’de başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 2.si düzenlenen Ak Vadi Festivali başladı. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de organize edilen festival öğle sularında başladı. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları gösterilerinin yapılmış olduğu festivale vatandaşlardan yoğun bir ilgi gösterildi. Etkinlikler çocuklar için kurulmuş olan ücretsiz dev oyun parkıyla başladı. Çok sayıda esnafın açmış olduğu stantlardan alışveriş yapma olanağı bulan vatandaşlar Kavuklu ile Pişekar oyunu, halk dansları gösterileriyle keyifli zaman geçirdiler. Festival gece yarısına dek devam ederken ilk günkü konser programında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Işıl Koç sahneye çıktı. Söylediği birbirinden güzel şarkılar ile festivali renklendiren Işıl Koç kendisini izlemeye gelenlere unutamayacakları zaman geçirtti. Etkinlik ve programları ile 7'den 70'e her kesime hitap eden festival cumartesi ve pazar günü de sürecek.

İkinci gün Ahmet Algün sahnede olacak

Gündüz 13.00'de başlamış olan ve pek çok standın açılıp etkinliklerin yapıldığı festivalin 2. gününde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Ahmet Algün sahneye çıkacak. Birbirlerinden keyifli etkinliklerin yapılacağı festivalin final günündeyse Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne alırken, festivale katılanlara unutulmaz bir performans sergileyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.