Doyası Eğlendiler

Doyası Eğlendiler

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nün Gölbahçe’de organize ettiği Anneler Günü Etkinlikleri’ne katılımda bulunan anneler ve çocukları, Anneler Günü’nü kutladılar.

A+A-

PAÜ Gölbahçe’de yapılan etkinliklere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Arzu Yaren, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı başta olmak üzere çeşitli fakülteler, meslek yüksekokulu ve yüksekokulların dekanları, dekan yardımcıları ile birlikte akademisyenler, idari yöneticiler ve aileleri ile öğrenciler katılımda bulundular.

Bir Sürü Etkinlik

Etkinlikler, Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü öğrencilerince yapılan mini konserle başladı. Konserin ardından Afrikalı Genç Topluluğu’nun sahnelemiş olduğu yöresel danslar ile süren etkinlikler, çocukların ilgi ile izlediği Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin deneysel aktiviteleri ile sürdü. Etkinlik PAÜ Gölbahçe’de kurulan farklı stantlarda anne ve çocukların katılımı ile gerçekleştirilen Resim Bölümü öğrencilerince yapılan toz boyama aktiviteleri ve Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin hazırladığı sportif oyun ve yarışmalar ile sürdü.

Gölbahçe’de PAÜ Rektörlüğünce yapılan etkinliklerde hem anneler çocukları ile hem de çocuklar kendi içlerinde eğlenip Anneler Günü’nü doyasıya kutladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.