DTO, 10. Uluslararası Lojistik Fuarındaydı

DTO, 10. Uluslararası Lojistik Fuarındaydı

Erdoğan: Lojistiği planlanmamış ürün, yerel ya da uluslararası pazarda yer bulamaz

A+A-

Denizli Ticaret Odası 4. Meslek Grubuna mensup üyeler, Yönetim Kurulu Başkanı

Uğur Erdoğan öncülüğünde, Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda incelemelerde bulundu. Sektör temsilcileri ile biraraya gelerek, stand açan yurt içi ve yurt dışı firmalarla karşılıklı görüş alışverişi yapan Başkan Erdoğan, lojistiğin önemine dikkat çekti.

EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirildi. 20 ülkeden 180 katılımcının yer aldığı fuarda Denizli Ticaret Odası, 30 kişilik bir heyetle incelemelerde bulundu ve 7.Lojistik Ödülleri törenine katıldı. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde, sektördeki gelişmeler yakından takip edildi.

Fuarın, Avrupa ile Yakın Doğu arasında köprü oluşturduğunu gözlemlediklerini söyleyen Başkan Uğur Erdoğan, “Fuarda, dünya çapındaki en önemli isimler ağırlandı. Almanya ve Avusturya ülke standlarının yanı sıra Afganistan'dan Polonya'ya yayılan geniş bir coğrafyadan gelen katılımcılar, hizmetlerini tanıttı.”dedi.

Lojistiği doğru planlanmamış hiçbir ürünün yerel ya da uluslararası pazarda yer bulmasının mümkün olmadığını aktaran Erdoğan, “Bu nedenle de sanayicilerin,üreticilerin ve ihracatçıların fuarı ziyaret ettiklerini ve görüşmeler gerçekleştirdiklerini gördük. Bunların olumlu yansımalarının ileriki dönemlerde olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.