DTO'da Önemli Protokol İmzalandı

DTO'da Önemli Protokol İmzalandı

Denizli'de bulunan basın yayın kuruluşları, gazeteciler ve reklam tanıtım ajansları, DTO ile yapmış oldukları protokol ile, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na topyekûn destek verdiler.

A+A-

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na katılım, hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli Ticaret Odası (DTO), Yenimedyader'den sonra Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) ile de protokole imza attı. Buna göre, DTO üyeleri TOBB'un da desteklediği Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı çerçevesinde asgari 3 ay süre ile En Az %10 İndirim Kampanyası'na dair reklamlarını; DGC, Yenimedyader ile Denizli Radyo Yayıncılar Derneği’nin üyelerinin işletmelerinde yayınlatmak isterler ise kampanyada uyguladığı indirim oranı kadar bir indirimden faydalanacaklar. Yeni imzalar ile beraber, Denizli'deki tüm basın yayın kuruluşları, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'na DTO aracılığıyla, topyekûn destek vermiş oldular.

DGC BAŞKANI BOYACI: “DTO, HER ZAMAN BASININ AYNINDA OLDU”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, protokol imza töreninden sonra yapmış olduğu konuşmasında, DTO ile basın yayın kuruluşları arasındaki dayanışmanın önemine dikkatleri çekti. Boyacı, bu anlaşmayı daha evvel Yenimedyader’in de imzaladığını, Cemiyet üyesi kuruluşlardan gelen yoğun istek üzerine ve Denizli Ticaret Odası Başkanının olumlu yaklaşımı ile Enflasyonla Mücadele Kampanyası’na kendilerinin de katılma kararı aldıklarını, Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak, cemiyete üye kuruluşlar, radyolar, televizyonlar, gazeteler ve internet siteleri, TOBB’un başlattığı Denizli ticaret Odası’nın yoğun bir çalışma ve etkili bir şekilde devam ettirdiği bu kampanyada yer alacaklarını dile getirdi. Boyacı sözlerine şöyle devam etti:





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.