DTO'dan 10 Bin Kişilik Hayrı

DTO'dan 10 Bin Kişilik Hayrı

DTO'dan 10 Bin Kişilik Hayrı

A+A-

 Denizli Ticaret Odası, Muharrem ayı dolayısıyla 10 bin kişiye aşure dağıttı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Aşure bereketini halkımızla paylaştık. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Denizli Ticaret Odası Muharrem Ayı dolayısıyla geleneksel aşure hayrını gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası önünde 10 bin kişilik aşure dağıtıldı.

Aşure hayrına Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın yanı sıra Denizli Vali Vekili Ali Cergibozan, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muharrem ayı dolayısıyla düzenledikleri aşure hayrına yoğun katılımdan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Aşure bereketini halkımızla paylaştık. Vatandaşlarımız ve dostlarımız bu etkinliğimize katılımları ile anlam kazandırdılar. Bir sivil toplum örgütü olarak her zaman olduğu gibi bundan böyle de halkımızın milli ve manevi değerlerinin yaşatılmasına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.