DTO'dan 15 Temmuz Ruhu

DTO'dan 15 Temmuz Ruhu

Denizli Ticaret Odası, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine birçok aktivite ile katılıyor. 

A+A-

Bu kapsamda hizmet binasına 200 metrekare giydirme yapıldı, dev Türk Bayrağı asıldı ve kentin birçok noktası 15 Temmuz mesajları içeren pankartlarla donatıldı. Ayrıca 15 Temmuz günü mevlit okutulacak ve 10 bin kişilik lokma hayrı yapılacak. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 15 Temmuz’un toplum hafızasında nesilden nesile taşınması gereken büyük bir olay olduğunu belirterek, “Biz de DTO olarak 15 Temmuz’un unutulmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine Denizli Ticaret Odası da güçlü bir şekilde katılıyor.

DENİZLİ PANKARTLARLA DONATILDI

Bu kapsamda Denizli Ticaret Odası binasına 200 metrekare büyüklüğünde dev bir pankart giydirme yapıldı. Binanın diğer cephesine de dev Türk Bayrağı asıldı. Denizli Ticaret Odası’nın hazırlattığı her biri 8 metrekare büyüklüğünde 50 pankart da kentin birçok noktasına asıldı. Ayrıca Delikliçınar Meydanı’na hakim noktadaki bir binaya da yine pankart giydirme yapıldı.

MEVLİT VE 10 BİN KİŞİLİK LOKMA

Denizli Ticaret Odası, bunların yanı sıra 15 Temmuz Cumartesi günü, Yeni Camii’de akşam namazının ardından şehitlerimizin ruhuna mevlit okutacak, ardından da 10 bin kişilik lokma hayrı yapacak.

ERDOĞAN: 15 TEMMUZ’U UNUTTURMAYACAĞIZ

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 15 Temmuz ruhunun her daim diri tutulması adına sivil toplum örgütü olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini ifade etti. Erdoğan, “15 Temmuz’da yaşadığımız ihanet girişiminin bir ibret vesikası olarak nesiller boyu toplumsal hafızamızda muhafaza edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 15 Temmuz’u unutmayalım ki; Türk Milleti olarak her daim birlik ve beraberlik içinde güçlü, iri ve diri olalım. Bu nedenle biz de Denizli Ticaret Odası olarak 15 Temmuz etkinliklerine güçlü şekilde katkı koymaya çaba gösteriyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Bizler var oldukça, 15 Temmuz ruhunu nesilden nesile aktarmak için mücadele edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.